La Biblioteca Bucovinei

„O zi de vindecare”

Asociaţia „Există viaţă după doliu”, reprezentată în judeţul Suceava de Laura Leontieş, psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie, organizează duminica, 21 decembrie, de la ora 11, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, un eveniment special pentru copiii şi părinţii îndoliaţi, sub genericul „O zi de vindecare”.

Potrivit organizatorilor, „o parte din copiii care vor fi prezenţi şi-au pierdut o persoana dragă şi au beneficiat de servicii psihologice gratuite în grupurile de suport organizate în perioada noiembrie 2013 – iunie 2014, în cadrul proiectului «Copiii din Suceava învaţă să trăiască după moartea unei persoane dragi»”. Proiectul a fost declarat câştigător şi finanţat în cadrul competiţiei „Ţara lui Andrei”, fiind desfăşurat cu sprijinul Bibliotecii Bucovinei. „După finalizarea acestui program, alţi 30 de copii au participat la şedinţe individuale şi de grup pentru a primi sprijin de specialitate pentru perioada de doliu, iar acest lucru a fost posibil doar datorită sponsorizărilor asigurate din partea unor firme din Suceava” a precizat directorul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: