„Instalatorii” care au înşelat cu 200 lei o bătrână din Câmpulung mai făcuseră în aceeaşi zi o victimă, în Suceava

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată miercuri, 17 decembrie, de o localnică de 84 de ani căreia doi necunoscuţi i-au furat din casă 4.200 de lei. Poliţiştii au stabilit că, pe 16 decembrie, la uşa bătrânei s-au prezentat doi bărbaţi necunoscuţi îmbrăcaţi în salopetă, care i-au cerut să-i primească în apartament pentru a verifica conductele de apă rece, deoarece… se aud zgomote pe instalaţie.

În timp ce reclamanta era în bucătărie cu unul dintre bărbaţi, celălalt a sustras din sufragerie suma de 4.200 lei, după care amândoi au plecat. Proprietara casei a descoperit lipsa banilor a doua zi şi a sunat la poliţie.

Poliţiştii suceveni au toate premisele să creadă că „instalatorii” care au prădat-o pe suceveanca de 84 de ani sunt aceiaşi cu cei care în aceeaşi zi înşelaseră o altă octogenară, în Câmpulung Moldovenesc. Aceasta din urmă a dat cu mâna ei 205 lei unor necunoscuţi veniţi să verifice consumul de apă din locuinţa sa. Acolo au fost trei indivizi care s-au dat drept instalatori şi au amăgit femeia să le dea banii, spunându-i că dacă dă această sumă nu va mai plăti niciodată facturi la apă rece.

În ambele cauze s-a întocmit câte un dosar penal, unul sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, celălalt de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: