De la reprezentanţii E.ON şi ISU, printr-un program educativ

Peste 700 de copii din 22 de unităţi de învăţământ din Moldova au primit „Lecţii de siguranţă”

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi E.ON România desfăşoară, în luna decembrie, în zeci de şcoli din ţară, programul educativ „Lecţii de siguranţă”. „Programul urmăreşte să educe copiii cu privire la utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie, prin intermediul unor lecţii interactive, concepute special pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial” au precizat reprezentanţii companiei E.ON.

În luna decembrie, aflăm că au beneficiat de activităţile din program elevi din 22 de unităţi de învăţământ, preponderent din mediul rural, din judeţele Suceava, Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Vaslui. Specialiştii ISU şi voluntarii E.ON au intrat în clase şi i-au informat pe copii despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă în casă sau la şcoală.

„La sfârşitul lecţiilor, copiii s-au bucurat de pachetele cu dulciuri primite, atmosfera creată fiind una de sărbătoare, acum când ne mai despart doar câteva zile de sărbătorile de iarnă. Toate instituţiile în care se va derula, în luna decembrie, programul educativ «Lecţii de siguranţă» vor primi câte un calculator din partea E.ON.

Aceste acţiuni fac parte din campania comună de informare preventivă derulată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România «R.I.S.C. Siguranţa NU e un joc de noroc», în baza parteneriatului existent între cele două instituţii”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI