Grav accident de maşină, ieri dimineaţă, în Bilca

Un tânăr de 20 de ani a fost rănit grav, iar alţi doi, de 21 şi 23 de ani, au suferit răni mai uşoare în urma unui accident rutier petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 4.

Cel de 20 de ani conducea un autoturism pe DC Bilca dinspre Gălăneşti spre Bilca, avându-i pe ceilalţi doi ca pasageri. Din păcate, conducea ca nebunul, cu viteză mare, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a rulat pe acostament, apoi s-a izbit frontal în stâlpul din beton al gardului unui imobil.

Şoferul şi unul dintre pasageri au rămas prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii care, în urma izbiturii, a fost avariată în proporţie mare. Au fost scoşi de pompierii echipajului de descarcerare al ISU, toţi cei trei răniţi fiind transportaţi cu ambulanţe SMURD şi SAJ la Spitalul Judeţean Suceava.

Din motive medicale, conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI