Gheorghe Flutur:

Guvernul vrea ca şoseaua de centură a Sucevei să fie finalizată în 20 de ani

Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că în proiectul de buget pentru anul 2015 suma alocată pentru şoseaua de centură reprezintă doar 5% din necesar.

„În ritmul acesta, se va termina în 20 de ani” a spus Flutur.

El a declarat că va susţine, în plen, cu argumente, alocarea întregii sume necesare pentru ca şoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în cursul anului viitor.

Flutur consideră că nu se poate debloca circulaţia din municipiul Suceava dacă nu se deschide şoseaua de centură.

Totodată, el a menţionat că pentru o investiţie finalizată în proporţie de 90% este periculos să nu se aloce fonduri pentru darea în exploatare întrucât, în caz contrar, se degradează lucrările deja făcute.

Liderul liberal sucevean a menţionat că, alături de colegii săi parlamentari din partid, a depus 65 de amendamente la Legea bugetului, între care şi cu privire la asigurarea finanţării modernizării drumului european E85 de la Roman la Siret, studiu de fezabilitate pentru autostrada Nord-Sud, Siret –Suceava – Bucureşti, finanţarea îndiguirilor în zonele cu risc la inundaţii pe râurile Moldova, Suceava şi Bistriţa şi afluenţii lor, dar şi pentru cadastru gratuit sau finalizarea unor lucrări la infrastructura şcolară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: