A căzut cortina peste ediţia a IV-a a Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys „Ambro”

minifotbal-garla-17-decLa sfârşitul săptămânii trecute, Baza Sportivă Gârla Morii” din Lunca Sucevei a găzduit festivitatea de premiere a celei de-a IV-a ediţii a Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys „Ambro”. Trofeul competiţiei recent încheiate, care a adus la start un număr record de 17 echipe participante, a revenit în premieră formaţiei Interconti, care a reuşit un parcurs fără greşeală. După trei titluri consecutive, Revine Florconstruct a trebuit să se mulţumească de această dată cu locul II. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa Brădet, care a reuşit să-i devanseze pe final pe rădăuţenii de la Paulcor Mediterana.

Din punctul de vedere al organizatorilor, un trofeu important i-a revenit formaţiei Five Stars, jucătorii acestei echipe izbutind performanţa de a nu încasa nici măcar un singur cartonaş galben în cele 16 meciuri disputate pe durata întrecerii.

Acestea au fost laureatele ediţiei a IV-a, însă mici atenţii din partea organizatorilor au primit şi celelalte merituoase participante: Autobest HQ, Euro Express Full, Valexin, Muşatinii, Vivendi, Luceafărul, Ilmar Tour, Oscar Cafe, Prietenii Rugbiului, Bucovina, Artra sau Dinatek.

Ca urmare a celor doar 13 goluri încasate, Alexandru Vornicu (Interconti) a intrat în posesia titlului de cel mai bun portar al turneului, în vreme ce Florin Stamate (Euro Express Full) a ajuns în postura de golgheter al competiţiei datorită celor 31 de goluri marcate. Daniel Cazac, „zvârluga” de la Revine Florconstruct, a fost ales cel mai tehnic jucător, în timp ce, evoluând constant bine pe toată durata campionatului, Dinu Oniu de la Brădet a fost desemnat cel mai bun jucător.

Implicate activ în bunul mers al întrecerii, SC Ambro SA, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au primit diplome de excelenţă din partea organizatorilor.

După încheierea festivităţii de premiere, cei peste 100 de jucători angrenaţi în competiţie au participat la tradiţionalul banchet de final, unde s-au delectat cu pomana porcului, un vin bun şi muzică lăutărească. Atmosfera relaxată a finalului acestei competiţii a demonstrat faptul că prieteniile rezistă în timp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: