Un şofer beat a lovit o maşină, a accidentat două fete, apoi a plecat de la locul faptei

Un bărbat de 41 de ani, din Rădăuţi, a lovit sâmbătă după-amiază un autoturism parcat pe marginea străzii Pandurilor din localitate şi a accidentat două tinere de 16 şi 19 ani care mergeau pe marginea drumului.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, bărbatul ar fi pierdut controlul direcţiei de mers din cauza lipsei de experienţă în conducere şi a vitezei excesive.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat la circa 150 metri de autoturism.

Cea mai mare problemă însă nu a fost lipsa de experienţă şi condusul cu viteză ceva mai mare, ci faptul că şoferul conducea beat. Rezultatul verificărilor cu etilotestul a fost   de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI