Controale peste controale

Amenzi de zeci de mii de lei pentru comerţul ilicit de animale, comerţ neautorizat şi contrabandă cu produse accizabile

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava şi ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, împreună cu reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Suceava, au acţionat în târgul de animale organizat pe raza localităţii Marginea, pe linia prevenirii şi combaterii comerţului şi transportului ilicit de animale şi produse de origine animală.

Cu această ocazie au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.030 lei.

Serviciul de Investigarea Fraudelor Suceava, organizat vineri, 12 decembrie, pe raza municipiilor Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi, o altă acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile, a comerţului neautorizat, precum şi a schimbului ilegal de valută.

Au fost controlate 133 de societăţi comerciale, întreprinderi individuale, persoane fizice, fiind aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 224.000 lei.

În cadrul acţiunii au fost confiscate mărfuri comercializate ilegal în valoare de peste 23.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: