150 litri de motorină şi doi acumulatori furaţi dintr-un excavator cu care se extrage turbă

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, a anunţat poliţia că în noaptea de 11 spre 12 decembrie, excavatorul său a fost la discreţia hoţilor. Din rezervor fuseseră scoşi 150 l de motorină, iar de la motor, doi acumulatori.

Cercetând, poliţiştii au stabilit că excavatorul aparţine unei societăţi comerciale din municipiul Rădăuţi, care deţine în extravilanul satului Iaz, comuna Dorneşti, o suprafaţă de teren de pe care exploatează sol fertil (turbă). Utilajul fusese lăsat parcat în zona şantierului, fără a i se asigura paza.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii unui furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: