În organizarea Bibliotecii Bucovinei şi a CN „Mihai Eminescu”

„Scrisoare către Moş Crăciun”

> Concurs de compuneri, colinde şi prezentare de carte

 

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Clubul de lectură al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, „Prichindeii cititori”, organizează manifestarea „Scrisoare către Moş Crăciun” marţi, 16 decembrie, de la ora 9,30, la sala de lectură a CN „Mihai Eminescu”.

În cadrul evenimentului vor avea loc un concurs de compuneri cu premii şi un concert de colinde („Răsună iar colindele”), iar bibliotecar Anda Munteanu, de la Biblioteca Bucovinei, va vorbi despre „Crăciun, semnificaţie şi obiceiuri de pe glob”. Sub genericul „Iarna în literatură”, Secţia de împrumut a Bibliotecii Bucovinei va prezenta o serie de cărţi din colecţia ei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI