Carte, cinste cui te-a scris

Romanul lor

Profesorul Emil Simion publică şi în acest an un volum – romanul Furtună în liniştea gândului (Ed. George Tofan, Suceava, 2014). „Şi în acest an”, pentru că, din 2009, când a debutat editorial cu nu mai puţin de patru (!) volume, a scos anual de sub tipar câte un volum.

Cartea apărută recent este una „despre o admirabilă poveste de iubire, de viaţă autentică, a două caractere puternice în ale căror inimi încă sălăşluiesc fiori care i-au unit sub tăria dragostei, reuşind să treacă împreună peste valuri ale vieţii, unele învolburate şi tulburi”. Este o poveste de şi despre dragoste reconstruită calm, cald şi convingător chiar de către protagonişti înainte ca povestitorul să-şi construiască propria versiune asupra „minunatei poveşti” a Melisei şi a lui Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Puiu din Udesti says:

    Multumesc domnule profesor Emil Simion pentru această carte !

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: