„CILout&write – Descătuşează-ţi fantezia”

> Mâine vor fi anunţaţi câştigătorii concursului de proză

Sâmbătă, 13 decembrie a.c., de la ora 14, la Observatorul Astronomic din Suceava va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului de proză scurtă organizat de Clubul de Iniţiativă Literară. După premiere va urma o şedinţă de cenaclu, sub forma unui atelier de creaţie literară, ne-au informat organizatorii.

Clubul de Iniţiativă Literară (CIL), în parteneriat cu Societatea Ştiinţifică „Cygnus” – Centrul UNESCO, Clubul SF „Cygnus-Quasar”, Observatorul Astronomic al USV şi Academia de Aventură „Pământul Viu” din Fălticeni, au organizat, în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie a.c., Concursul judeţean de proză scurtă pentru liceeni „CILout&write – Descătuşează-ţi fantezia”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: