La turneul internaţional de la Satu Mare

Rezultate de excepţie pentru sportivii suceveni

La sfârşitul săptămânii trecute, la Satu Mare a avut loc un puternic turneu internaţional de lupte greco-romane pentru juniori, turneu care a adunat la start sportivi din Ucraina, Ungaria, Republica Moldova şi România. Sportivii suceveni şi-au demonstrat din nou clasa, reuşind să urce de două ori pe podiumul de premiere.

Performerul delegaţiei sucevene a fost Teodor Chira, câştigător al categoriei 80 de kilograme la juniori II. Medalie de bronz a cucerit Sebastian Perepeliuc în limitele categoriei 97 de kilograme la juniori I. Ambii sportivi de la LPS Suceava sunt pregătiţi de profesorul Valerică Gherasim.

O comportare deosebită au avut şi Teodor Horătău, locul V la categoria 60 de kilograme la juniori I, şi Marius Blându, aceeaşi poziţie la categoria 58 de kilograme la juniori II. Cei doi luptători de la LPS Suceava sunt antrenaţi de profesorul Andrei Bolohan.

Antrenorii suceveni mulţumesc pentru sprijinul acordat domnilor Sevi Ocu Caba de la „Melody” şi Valentin Stănuţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: