„Cetăţenii din Obcini nu au votat cu Ponta”

Lucian Harşovschi

Lucian Harşovschi

„Consilierii PSD au votat împotriva cetăţenilor din Obcini, unde e urgentă nevoie de o grădiniţă, clădirea unde funcţionează APM fiind special realizată pentru o grădiniţă. Vreau să arăt azi structura votului, cei care au votat împotriva acestui proiect. Nu e corect să vii şi să promiţi că ai soluţii, dar când ai soluţia să nu o votezi. Să ne fie clar, PNL nu doreşte desfiinţarea niciunei instituţii publice.

Soluţia pentru sediul APM era Centrul Militar Judeţean. Am discutat cu consilierii care nu au votat şi ei au spus că au făcut asta pentru că cetăţenii din Obcini nu au votat cu PSD şi Ponta. În plus, e un interes patrimonial pentru o clădire de peste 300.000 euro. Noi vom continua până vom avea soluţie în Obcini pentru o grădiniţă nouă”, a afirmat recent Lucian Harşovschi, consilier local PNL. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: