În etapa de mâine

Trei puncte fără efort şi cheltuieli pentru rapidişti

Bogdan Tudoreanu

Bogdan Tudoreanu

Fotbaliştii de la Rapid Suceava nu vor mai face, cel mai probabil, deplasarea la Năvodari pentru partida cu Săgeata, programată pentru mâine. Adversarii lor o duc greu şi şi-au declarat intenţia de a se retrage din eşalonul doi al fotbalului românesc, ei ocupând în prezent locul 4 în Seria I.

Plecarea sucevenilor era programată pentru astăzi dimineaţă, dar probabilităţile ca ea să nu se mai întâmple erau, conform veştilor ajunse la Suceava până ieri după-amiază, foarte mari.

Staff-ul sucevenilor avea nevoie, tot ieri, doar de o înştiinţare din partea FRF care să confirme oficial retragerea echipei Săgeata Năvodari. Vestea unui abandon competiţional din motive financiare nu bucură nicio persoană implicată în fotbal, chiar dacă necazul Săgeţii aduce sucevenilor 3 puncte în plus în clasament, adjudecate fără efort şi cheltuieli de drum.

Constănţenii au probleme financiare din vară şi nu au fost plătiţi de trei luni, şi ieri intenţionau să facă anunţul de retragere din Liga II-a la Federaţia Română de Fotbal.

„Din ce ştim noi, în proporţie de 90%, meciul nu se va juca. Domnul preşedinte a avut o discuţie cu preşedintele celor de la Năvodari şi am înţeles că vor depune o hârtie la Federaţie că se retrag. În cazul în care este nevoie să facem deplasarea, noi suntem pregătiţi să plecăm. Din câte am înţeles, jucătorii lor au plecat şi au rămas doar juniorii”, a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenorul rapidiştilor.

O etapă de pauză prinde bine fotbaliştilor suceveni, care au în lot patru jucători accidentaţi şi doi suspendaţi. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI