PSD va avea un viitor politic, dacă va arăta clar că nimeni nu e mai presus de lege

pontaSocial-democraţii s-au reunit, ieri, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, la sediul central al PSD – prima reuniune într-un for de conducere după alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie.

PSD va avea un viitor politic în măsura în care va arăta clar că nimeni nu e protejat în faţa acuzaţiilor de corupţie, că nimeni nu e mai presus de lege, a declarat ieri preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, după încheierea lucrărilor Comitetului Executiv Naţional, legat de faptul că trebuie schimbată imaginea PSD de formaţiune comunistă şi care protejează corupţii.

Victor Ponta a mai spus că scrutinul din 16 noiembrie a fost pentru el o lecţie dureroasă venită la momentul oportun, adăugând că, din fericire, cei care pot să înveţe din asemenea lecţii au probabil o a doua şansă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI