„Iubesc să fiu femeie”, cea mai bine vândută carte a Editurii All la Târgul Gaudeamus

iubesc-sa-fiu-femeie-ghidul-femeii-de-nota-10_1_fullsizeVolumul „Iubesc să fiu femeie” de Hedi Hoka se află în topul celor mai bine vândute cărţi ale Editurii All la cea de-a 21-a ediţie a Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, potrivit unui comunicat al editurii remis AGERPRES. „Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10”, a fost lansată la Gaudeamus în prezenţa autoarei, reputatul pshiholog Hedi Hoka. „Iubesc să fiu femeie este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă. Şi, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie”, potrivit unui comunicat al editurii remis AGERPRES.

Topul celor mai bine vândute cărţi ale editurii este completat pe locul doi de volumul „A fost odată ca niciodată” a scoţianului Andrew Nicoll, apărută la Editura ALLFA, parte a editurilor ALL, şi lansată în prezenţa autorului, care a vizitat România în perioada 20-22 noiembrie.

Pe locul trei se află „Pisicile Războinice”, Cartea a II-a: „Foc şi gheaţă” de Erin Hunter, „o carte plină de suspans, pentru toţi cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutreşte motănelul de pe preşul de la uşă”, urmată pe locul patru de „Busola Plăcerii” de David J. Linden, şi „Psihopolitica” de Florin Tudose şi Devis Grebu, „într-o ediţie revizuită şi adusă la zi” şi care „conţine fişele tuturor personalităţilor politice importante din România ultimelor cinci decenii””.

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus s-a desfăşurat în perioada loc 19 — 23 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI