Voievodeasa

Zeci de metri din acoperişul unei case şi bunuri din interior, distruse de foc

IMAG0066Cel mai probabil din cauza efectului termic la unui coş de fum amplasat necorespunzător sau neizolat a luat foc, în noaptea de marţi spre miercuri, acoperişul casei unui localnic din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa.

Apelul către salvatori a fost făcut la ora 3.18, fiind preluat de pompieri militari ai Detaşamentului Rădăuţi şi de cei voluntari ai SVSU Suceviţa, care, cu trei autospeciale de stingere, au muncit să salveze cât mai mult din locuinţa şi bunurile gospodarului. La faţa locului pompierii au găsit arzând deja acoperişul casei de locuit, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la restul casei şi spre alte două gospodării învecinate.

La ora 4.55, incendiul era stins, cu sacrificiul a aproximativ 80 mp din acoperişul casei, care a ars complet. S-au degradat în incendiu obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, textile, planşeul mansardei şi pereţii casei construiţi din lemn, pe aproximativ 60 mp.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI