Ţigări ucrainene „plimbate“ mascat, prin buricul târgului

Poliţiştii suceveni au descoperit, marţi, aproape 200 de pachete de ţigări ucrainene, ascunse în mai multe compartimente, special amenajate, într-o maşină. Autoturismul fusese oprit în trafic pe bulevardul 1 Decembrie 1918 şi controlat amănunţit. Oamenii legii au găsit ţigările ascunse în bordul maşinii, în scaune şi în filtrul de aer.

Autoturismul era condus de un bărbat de 27 ani, având ca pasager pe un ins de 30 ani; amândoi, din oraşul Siret.

Îndesată prin cotloane, de ochii autorităţilor, era normal ca şoferul să dea din umeri când a fost vorba de legalitatea mărfii astfel transportată. Cele aproape 200 de pachete de ţigări în valoare de 2.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru contrabandă.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI