Vineri, la USV, în cadrul proiectului SOCERT

Sesiune pe tema egalităţii de gen şi de şanse, a dezvoltării durabile şi protecţiei mediului

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică de la Universitatea Suceava organizează vineri, de la ora 16, în amfiteatrul „Dimitrie Leonida”, sesiunea cu tema „Egalitatea de gen şi de şanse, dezvoltare durabilă şi protecţia mediului”, activitate din cadrul proiectului strategic „SOCERT. Societatea cunoaşterii, dinamism prin cercetare”, a informat prof. dr. Carmen Năstase, decanul FSEAP.

La această sesiune sunt invitaţi să participe echipa de implementare, alături de o parte din reprezentanţii grupului-ţintă al proiectului, 50 doctoranzi şi 22 cercetători la studii posdoctorale de la USV.

Reamintim că proiectul SOCERT vizează îmbunătăţirea programelor de studii doctorale şi cercetare postdoctorală, prin sprijinirea colaborării dintre universităţi şi institute de cercetare, precum şi dezvoltarea resurselor umane din cercetare, în special prin acordarea de sprijin financiar pentru doctoranzi şi cercetători, care să-şi dezvolte o carieră promiţătoare în domeniul cercetării. Din grupul-ţintă fac parte, în total, 110 doctoranzi înmatriculaţi la doctorat în anii de studii 2011-2012, 2012-2013 şi 2013-2014, şi 55 cercetători postdoctorat care deţin titlul ştiinţific de doctor, obţinut în România sau în străinătate, cu cel mult cinci ani înainte de admiterea în programul de cercetări postdoctoral.

Partenerii USV în proiect sunt Institutul de Economie Naţională şi Universitatea din Oradea. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI