Pe 30 noiembrie, cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Peste 700 de moldoveni vor vota la secţia de la Universitatea Suceava

Cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova, rezidenţii moldoveni îşi vor putea depune opţiunile la secţia de votare care va fi organizată pe 30 noiembrie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Prorectorul Ştefan Purici a informat că, potrivit datelor oficiale, numai în judeţul Suceava sunt 726 de rezidenţi din Republica Moldova, dintre care 506 sunt elevi şi studenţi.

„Cetăţenii moldoveni care îşi vor exercita dreptul de vot în afara graniţelor Republicii Moldova vor trebui să semneze şi o declaraţie pe proprie răspundere că nu vor vota de mai multe ori. Secţia de votare de la Suceava este una din cele 11 secţii deschise în ţara noastră cu ocazia acestor alegeri din Republica Moldova” a mai precizat prof. univ. dr. Ştefan Purici. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI