„De la A la V. Abilităţi de viaţă“

de-la-a-la-v-abilitati-de-viataPână la sfârşitul acestui an, la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni, se derulează proiectul “De la A la V. Abilităţi de viaţă”, care are ca grup ţintă elevii aflaţi în situaţii dificile.

Proiectul, coordonat de psihologul Otilia Ivan Ţugui şi psihopedagogul Lilioara Gherasim, a fost iniţiat de Asociaţia PSYVOLUTION, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, fiind realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava.

De la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” în acest proiect sunt angrenaţi 20 de elevi, alături de 20 de părinţi şi două cadre didactice (prof. psihopedagog Lăcrămioara Anechiforesei şi prof. Elena Paşcovici).

Până în present s-au desfăşurat activităţi de formare a consilierilor şi profesorilor, consiliere individuală şi de grup pentru elevi, activităţi de consiliere pentru părinţi, activităţi educaţionale realizate de învăţători/profesori.

                                      

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI