După ce a avut contracte cu Primăria

Consilier local PNL din Dolhasca, găsit de ANI în incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat că un consilier local al oraşului Dolhasca, Mircea Mihai, a fost în stare de incompatibilitate.

Potrivit ANI, Mircea Mihai, consilier local în cadrul CL Dolhasca, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier local, întrucât societatea comercială în cadrul căreia deţine funcţia de administrator şi calitatea de asociat (în calitate de prestator) a încheiat şi derulat trei contracte de furnizare cu Primăria Dolhasca (în calitate de achizitor), încălcând, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Potrivit declaraţiei de interese, Mircea Mihai este administrator al Electroaxa SRL, deţinând şi jumătate din părţile sociale ale firmei. Conform declaraţiei de avere din mai 2014, el a încasat în ultimul an dividende de la firmă de 84.700 de lei. În aceeaşi declaraţie de avere se precizează că deţine un cont în care are 195.000 de lei. El a câştigat anul trecut 15.000 de lei din salariu la firma pe care o deţine, 1.000 de lei salariu de la Regionala CFR Iaşi, secţia Suceava, şi 3.780 de lei din activitatea de consilier local.

Mircea Mihai este şi vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Dolhasca.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI