În perioada 28 noiembrie – 7 decembrie

Mai mulţi poliţişti pe Calea Unirii din Suceava

Ieri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava au fost stabilite, la nivel de şefi ai structurilor cu atribuţii pe linia siguranţei rutiere şi sistematizării traficului rutier şi de reprezentanţi ai Poliţiei Locale, măsurile de fluidizare a traficului în următoarea perioadă.

Se anticipează, cu ocazia manifestărilor cultural-artistice de Ziua Naţională a României şi a sărbătorii Sf. Nicolae, o perioadă agitată între 28 noiembrie şi 7 decembrie, cu mai multe maşini pe drumuri, astfel că numărul poliţiştilor rutieri sprijiniţi de cei din Poliţia locală se va mări, pentru a nu se produce blocaje.

„Se aşteaptă un trafic sporit, indus în special de specificul comercial al bulevardului Calea Unirii din municipiu. Având în vedere experienţa anilor trecuţi, este de asemenea de aşteptat ca zonele comerciale din municipiul Suceava să fie vizitate de un număr sporit de persoane din judeţele Neamţ şi Botoşani, astfel încât numărul vehiculelor ce se vor afla pe străzile sucevene să fie unul foarte mare.

Pentru preîntâmpinarea unor blocaje în trafic poliţiştii rutieri, sprijiniţi şi de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, dar şi de efective din cadrul Poliţiei Locale Suceava, vor acţiona cu efective sporite, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii cât mai bune, prioritară fiind artera principală a municipiului” a comunicat subcomisar Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

De partea cealaltă, poliţiştii suceveni facă apel la participanţii la trafic şi în special la conducătorii auto să respecte cu stricteţe legislaţia rutieră privind oprirea şi staţionarea autovehiculelor pe artera principală a oraşului şi să renunţe la agresivitatea în trafic.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI