Tenis

Klaus Iohannis a confirmat meciul demonstrativ cu Simona Halep

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că va juca un meci demonstrativ în compania jucătoarei de tenis Simona Halep, nr. 3 mondial, în 2015, cu scopul de a promova „sportul alb”.
„Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnişoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport minunat”, este mesajul postat de Klaus Iohannis pe reţeaua de socializare.
Preşedintele ales Klaus Iohannis s-a relaxat a doua zi după alegeri, la clubul de tenis deţinut de Marius Vecerdea, la Sibiu, unde l-a avut ca partener de joc pe tânărul tenisman sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest moment într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Azi (luni seara, n.r.) la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul Preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: „Victor, ai văzut că se poate!”, a spus Victor Cornea, în comentariul său postat lângă fotografia cu Iohannis, la finalul meciului.
Pasionat de tenis, Klaus Iohannis, se antrenează de fiecare dată când are ocazia la clubul deţinut de Marius Vecerdea la Sibiu, locul unde se desfăşoară şi turneul internaţional.
Deja a primit o minge de tenis de la Cristian Ţopescu, cu care a vorbit despre acest sport, după lansarea cărţii sale „Pas cu pas”, la Târgul Gaudeamus: „Îi fac cadou o minge cu care să câştige meciurile viitoare”, a spus atunci Ţopescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI