Întâlnire cu toamna

10805509_594957777317790_1422515707_nGrădiniţa cu Program Prelungit „Licurici” din Fălticeni organizează, până pe 25 noiembrie, a V-a ediţie a Concursului interşcolar „Întâlnire cu toamna”, eveniment înscris în calendarul activităţilor extraşcolare din domeniul artistico-plastic.

De la prof. Mihaela Chelariu am aflat că în proiect s-au înscris 23 de unităţi de învăţământ din Fălticeni şi din zonă (Spătăreşti, Preuteşti, Baia, Mălini, Pâraie, Poiana Mărului, Slatina, Găineşti, Dolhasca, Siliştea Nouă, Manolea) cu peste 130 de lucrări realizate de preşcolari, individual sau în grupuri mici – desen, pictură, aplicaţii cu materiale din natură realizate sub îndrumarea cadrelor didactice.

„Etapa de desfăşurare a concursului corespunde perioadei de evaluare a proiectelor tematice despre anotimpul toamna şi are drept scop stimularea cadrelor didactice pentru a valorifica produsele activităţii copiilor în urma diferenţierii procesului de învăţare prin acordarea unei atenţii sporite preşcolarilor care prezintă interes crescut şi aptitudini specifice domeniului artistico-plastic şi practic. Concursul a urmărit optimizarea comunicării interinstituţionale şi creşterea vizibilităţii grădiniţei în comunitatea şcolară şi locală” a precizat prof. Mihaela Chelariu, coordonatoarea proiectului.

Expoziţia se va încheia cu premierea participanţilor în urma jurizării lucrărilor în data de 25 noiembrie a.c. Lucrările premiate vor fi cuprinse într-o bază electronică de date în vederea deschiderii unui site al proiectului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI