CSM Suceava nu a reuşit să câştige niciun set pe terenul liderului Tricolorul Ploieşti

  • În cadrul etapei a VI-a a Seriei Est, Tricolorul Ploieşti – CSM Suceava 3-0 (24, 18, 15)

CSM Suceava nu a reuşit să producă surpriza în etapa a VI-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, pierzând pe terenul liderului Tricolorul Ploieşti cu 0-3. Formaţia suceveană a încercat să lupte cu cea mai tare echipă din serie, dar după ce a cedat la 24 în primul set, a cedat psihic şi le-a pierdut şi pe celelalte două şi, în consecinţă, şi meciul.

„Am jucat foarte bine în primul set împotriva celei mai bune echipe din serie. Din păcate, dacă altădată am fost inspiraţi pe finalurile de set, de această dată am avut ghinion şi am pierdut.

După acest eşec jucătorii noştri s-au demoralizat şi nu s-a mai putut face nimic. La 2-0 în favoarea gazdelor am introdus în teren şi voleibaliştii mai tineri pentru a căpăta experienţă”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru gruparea suceveană în etapa a VI-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin au evoluat: Sasu, Pietrariu, Huţuleac, Gontariu, Ştefură, Orăşanu, Giurcă, Andone, Amariei, Tanasă. După şase runde, CSM Suceava are trei victorii şi două înfrângeri, o rundă fiind de pauză pentru suceveni. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI