CSM Suceava a fost invitată la Memorialul „Constantin Veriveş” de la Iaşi

Chiar dacă au terminat toate competiţiile oficiale organizate în acest an de Federaţia Română de Rugbi, echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava continuă antrenamentele până la mijlocul lunii decembrie, dar şi jocurile de pregătire. După partida amicală cu echipa a doua a Universităţii Cluj şi meciurile cu juniorii de la LPS Suceava sau CSŞ Gura Humorului, elevii antrenorului Constantin Vlad au fost invitaţi în acest weekend la Iaşi, la ediţia a doua a turneului organizat în memoria marelui antrenor ieşean Constantin Vasile Veriveş.

„Deşi nu stăm bine cu banii, avem promisiuni că vom primi resurse financiare, iar dacă nu, ne vom descurca cum putem. Îmi doresc foarte mult să ajungem la Memorialul «Constantin Veriveş», mai ales că ieşenii au onorat de fiecare dată invitaţiile la acţiunile organizate de noi. Mai mult, avem o pauză mare între sezoane şi un meci cu o echipă puternică, aşa cum este Poli Iaşi, ne va prinde foarte bine. În plus, îmi doresc să rulez jucătorii foarte tineri, dar şi să încerc diferite posibilităţi pe posturi, deoarece, ca în fiecare an, în lot vor avea loc schimbări din cauza plecărilor de jucători, o parte din ei fiind nevoiţi să renunţe pentru a pleca la muncă”, a explicat antrenorul Constantin Vlad.

Seniorii suceveni au fost invitaţi şi la tradiţionalul turneu internaţional de rugbi în 7 de la Chişinău, dar n-au putut onora invitaţia din cauza lipsei paşapoartelor.

La Memorialul „Constantin Vasile Veriveş”, alături de seniori vor merge şi foştii jucători ai Sucevei de la Asociaţia Prietenii Rugbiului din Bucovina, care au programat cel puţin un meci de old-boys în compania colegilor din Iaşi şi din această parte a Moldovei de nord-est.

Tot în acest weekend, echipele de juniori de la cele trei cluburi din judeţul Suceava, LPS Suceava, CSM Suceava şi CSŞ Gura Humorului, au programate mai multe meciuri la Iaşi în competiţiile naţionale la grupele de vârstă under 15 şi 16. Astfel, juniorii sub 15 ani de la cele trei echipe din judeţ vor evolua în turneul doi din grupa Nord-Est a Campionatului naţional de rugbi în 7, în care mai sunt angrenate şi echipele din Iaşi şi Paşcani.

Primul turneu a avut loc la Suceava acum două săptămâni, când primul loc a fost ocupat de echipa LPS Suceava, pregătită de Marcel Creţuleac şi Codrin Prorociuc, pe locul doi s-a clasat echipa CSŞ Gura Humorului, antrenată de Florin Nistor, iar pe locul trei, echipa CSM Suceava, pregătită de Vasile Conache. Tot azi, echipa de juniori sub 16 ani a CSM Suceava va avea etapă în grupa de Nord-Est a Campionatului naţional de rugbi în 15 pe terenul celor de la Poli Agro Unirea Iaşi. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI