Pe ordinea de zi a duelului cu CF Brăila

Unica opțiune pentru Rapid CFR Suceava – trei puncte

● Partida dintre Rapid CFR Suceava şi CF Brăila va avea loc mâine, de la ora 11, pe stadionul „Areni”

 În cadrul etapei a XIV-a a Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua pe stadionul „Areni” împotriva echipei CF Brăila. Disputa se anunţă a fi una deosebit de echilibrată, cele două combatante ocupând locurile IV şi V în clasament, fiind despărţite de doar trei puncte.

„Nu am făcut un meci chiar reuşit la Dorohoi şi trebuie să ne scoatem în partida cu CF Brăila. Jucăm în faţa propriilor suporteri, avem nevoie de sprijinul lor şi sper să ne trecem în cont cele trei puncte puse în joc.

Sumanariu va lipsi din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar Matei este incert. Ultimele partide din acest an sunt esenţiale pentru stabilirea orientării pentru viitor. Ca de fiecare dată până acum, noi vrem să obţinem cât mai mult din partidele disputate, pentru moment, trei puncte în disputa cu CF Brăila fiind esenţiale” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Pentru Rapid CFR Suceava, săptămâna precedentă a reprezentat o premieră prin convocarea tânărului Andrei Cerlincă la lotul naţional de tineret al României. Mai mult chiar, jucătorul sucevean a şi marcat la prima lui selecţie.

„Am fost plăcut surprins de această convocare şi sper că am lăsat o impresie bună. Mi-aş dori să fiu convocat din nou” a spus şi Cerlincă.

„Nu m-am aşteptat să mă adaptez aşa de bine la Suceava. Am parte de un colectiv deosebit şi mă bucur că «veteranii» m-au primit grozav. Sper să ne descurcăm la fel de bine ca până acum şi să ne atingem obiectivul” a afirmat mijlocaşul George Apostol.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI