Program pentru sănătatea copiilor

● 300.000 lei sunt destinaţi copiilor sau tinerilor care suferă de dizabilităţi, sunt afectaţi de boli cronice sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave

MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate anunţă că au lansat cea de-a VI-a ediţie a Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor, „prin care vor fi acordate sponsorizări în valoare totală de 300.000 de lei organizaţiilor non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copiii sau tinerii care sunt afectaţi de boli cronice, suferă de dizabilităţi sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave”. Programul este unic în România prin scop şi continuitate, ni se precizează într-un comunicat.

În acelaşi context, aflăm că, la lansarea programului, s-a decernat pentru prima dată Premiul MOL pentru Sănătatea Copiilor. Distincţia a fost acordată Asociaţiei Little People România, pentru cel mai bun proiect prezentat în cadrul celei de-a V-a ediţii, din 2013.

„În decursul celor cinci ani de derulare, Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor a oferit sprijin pentru 7.350 de copii, iar finanţările acordate de MOL România până în prezent se ridică la aproape 1,5 milioane de lei. Prin acordarea Premiului MOL pentru Sănătatea Copiilor proiectului cu cel mai mare succes în implementare, recunoaştem profesionalismul Asociaţiei Little People România, ale cărei proiecte le-am susţinut în fiecare an, încă de la prima ediţie a programului. Îi felicităm pentru consecvenţă şi suntem hotărâţi să continuăm să susţinem cauzele copiilor, alături de societatea civilă din România” a declarat Kinga Daradics, CEO şi Country Chairman al MOL România.

Prin acest program, organizaţiile non-guvernamentale pot beneficia de sume de maxim 20.000 lei sub formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează să fie implementat în perioada ianuarie-august 2015. Termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare este 20 decembrie 2014, iar fondul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI