Suspiciuni de omor

Viața unei fetițe în vârstă de o lună curmată prin asfixie mecanică !

Un sufleţel s-a stins din viaţă la nici patru săptămâni după ce a venit pe lume… Acum poliţiştii fac cercetări cu privire la cauza morţii bebeluşului, o fetiţă care a murit după ce a rămas fără aer. Corpul inert al micuţei a fost găsit marţi dimineaţă chiar de mama acesteia. Mama, o tânără de 22 de ani din judeţul Bacău, Iuliana Andreea Ciubotariu, locuia de aproape o săptămână în casa concubinului ei, un bărbat din localitatea Mălini. În scurta viaţă, se pare că bebeluşul a avut parte de întâmplări destul de ciudate, pe care acum oamenii legii încearcă să le pună cap la cap, întrucât asupra morţii copilei planează suspiciuni de omor.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, mama, împreună cu fata ei, fuseseră date în urmărire de poliţiştii suceveni după ce se anunţase dispariţia lor, în urmă cu aproape două săptămâni. Atunci, mama fugise din Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Fălticeni, cu tot cu prunc, lipsa lor fiind adusă la cunoştinţa poliţiştilor de un bărbat din comuna Râşca, care avea de mai mult timp o relaţie de concubinaj cu băcăuanca şi împreună cu care mai are un copil în vârstă de un an şi jumătate.

Se pare însă că femeia a ales să se mute la un al doilea concubin, în casa căruia a fost găsit şi corpul neînsufleţit al micuţei. Iniţial s-a crezut că fetiţa a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii provocate de o pneumonie, dar rezultatele preliminare ale necropsiei efectuate ieri au demonstrat că moartea se datorează unei asfixii mecanice. Astfel, ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care urmează a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu bebeluşul. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI