Parlamentarii Partidului Poporului – Dan Diaconescu nu-l mai recunosc pe Diaconescu de șef

Parlamentarii PPDD au anunţat, miercuri, că nu mai recunosc conducerea partidului şi vor acţiona în Parlament fără să mai ţină cont de deciziile luate de liderii PPDD Simona Man şi Dan Diaconescu.

Potrivit unui comunicat transmis de grupul parlamentar PPDD, parlamentarii acestui partid arată că în ultimii doi ani nu au fost consultate niciodată în legătură cu deciziile partidului, dar că au acceptat aceste decizii din bun-simţ şi pentru că îşi doreau să pună în aplicare proiectele cu care au ajuns în Parlament.

„Sfârşitul alegerilor prezidenţiale reprezintă sfârşitul încrederii acordat acestei conduceri” se arată în comunicat.

Parlamentarii PPDD fac cunoscut că au renunţat la orice colaborare cu actuala conducere a partidului şi cer convocarea de urgenţă a congresului.

Semnatarii mai arată că vor să fie cu adevărat vocea poporului şi să lucreze pentru popor. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI