Pentru sesiunile din 2016 şi 2017

Peste 300 de cadre didactice sucevene s-au înscris la examenele de grad

Peste 300 cadre didactice sucevene au depus dosare la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava pentru înscrierea la gradele didactice. Înscrierile au avut loc în perioada 1-31 octombrie, fiind depuse 167 de dosare pentru gradul didactic II, sesiunea 2016, şi 175 dosare pentru gradul I, sesiunea 2017.

Depunerea dosarelor cu toate documentele necesare s-a desfăşurat în două etape: 1-20 octombrie la nivelul unităţii de învăţământ, 21-31 octombrie la nivelul IŞJ. În anul şcolar trecut, conform metodologiei de formare, IŞJ „a asigurat condiţiile necesare pentru evoluţia în carieră a cadrelor didactice, prin sistemul de pregătire şi obţinere a examenelor de definitivat şi grade în învăţământ”. Astfel, statistica înscrierilor la aceste examene pentru perioada 2014-2016 însumează, la nivelul judeţului Suceava, 1907 cadre didactice. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: