Pentru clasele I-II

Școlile sucevene au selectat și comandat la edituri 35.000 de manuale

Peste 17.000 de manuale tipărite și digitale pentru clasa I și alte peste 18.000 la clasa a II-a au fost selectate și comandate, la edituri, de școlile din județul Suceava.
 

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că procesul de selecție și comandă a manualelor pentru aceste clase a fost încheiat la data de 24 octombrie, la nivelul IȘJ Suceava fiind realizată centralizarea titlurilor și a numărului manualelor comandate în județ. Astfel, la clasa I s-au comandat 17.608 manuale, câte 8.804 de Matematică și explorarea mediului și Limbă modernă (engleză), iar la clasa a II-a câte 6.144 la Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului și Limbă modernă (engleză). Manualele sunt disponibile în format digital pe site-ul http://www.manuale.edu.ro/. Reamintim că școlile au putut alege, pentru elevii lor, din cele 18 variante de manuale, în format tipărit și digital, pentru limba română, matematică și limbi moderne, care cuprind animații, exerciții interactive și povești în variantă video și audio.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI