Rugbi, juniori U18: În disputa cu CSŞ Tecuci

Victorie fără dubii pentru LPS Suceava

> Într-un meci contând pentru etapa a V-a, LPS Suceava – CSŞ Tecuci 29-3 (22-0)

La finele săptămânii trecute, stadionul „Unirea” a fost gazda meciului dintre LPS Suceava şi CSŞ Tecuci, partidă contând pentru etapa a V-a a Campionatului naţional de rugbi pentru juniori sub 18 ani (U18). Profitând de vremea bună pentru această perioadă a anului, gruparea gazdă a evoluat foarte bine şi a oferit un spectacol agreabil celor prezenţi în tribune, foarte puţini de altfel. Scorul final al întâlnirii LPS Suceava – CSŞ Tecuci a fost 29-3 (22-0).
„Am făcut o primă repriză foarte bună şi sunt mulţumit de jocul prestat de sportivii noştri. O menţiune specială pentru David Laurenţiu, Portariu, Beldiman şi Alucăi. Am marcat cinci eseuri şi ne-am asigurat şi punctul bonus. Prima încercare a fost una «ca la carte», balonul circulând pe toată lăţimea terenului pentru ca Nastiuc să culce balonul în terenul de ţintă advers după o cursă de 25 de metri.
Deocamdată avem trei victorii şi două înfrângeri după primele cinci runde de campionat şi ne aflăm pe locul III, loc care ne permite accesul al turneul semifinal” a declarat antrenorul echipei de rugbi U18 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Din lotul formaţiei sucevene fac parte sportivii: Beldiman, Portariu, Zaharia, Nistor, Timoficiuc, David Iacob, Portariu, S. Rusu, Acălinei, Alucăi, Laurenţiu David, Custrin, Cosmin Iacob, M. Nastiuc, Giurcă, Zimbru, Ţîrdea, Lelcu, Serediuc, Bostan, Munteanu, Mînzălică. Jucătorul Gabriel Tăuteanu nu a putut fi folosit din cauza faptului că nu avea viza medicală pe legitimaţia de joc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI