Un apicultor din Udeşti îşi caută stupii furaţi recent, chiar din curtea locuinţei

George Moscal, apicultor din comuna Udeşti, a solicitat sprijinul redacţiei noastre pentru recuperarea mai multor stupi de albine furaţi în două „reprize”, chiar din curtea locuinţei sale.
Un stup a dispărut în noaptea de 9 spre 10 octombrie, următoarele patru, recent, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie.
Omul a anunţat poliţiştii din localitate, declarând că prejudiciul său se ridică la o sumă totală de 5000 lei.
În paralel cu cercetările pe care le derulează în prezent poliţia din Udeşti, omul crede că ar putea recupera cele 5 familii de albine furate cu tot cu stupi, mult mai repede, dacă mediatizează problema sa.
Menţionăm că stupii furaţi nu erau nişte „căsuţe de albine” obişnuite, ci stupi confecţionaţi artizanal şi compartimentaţi profesional, chiar de apicultorul din Udeşti.
„Fac apel către toţi oameni din Udeşti şi din împrejurimi, care ar putea da o cât de mică informaţie lucrătorilor de la poliţie, legată de acest furt sau de posibilii autori, să mă ajute să recuperez stupii şi familiile de albine” a declarat George Moscal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI