Alegeri prezidențiale 2014

Ardeleanu a votat pentru ca fiecare român să fie mândru că e român. Bălan – pentru un președinte ce oferă garanția lucrului bine făcut

 

Deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, a votat, duminică dimineața, la secția de votare unde este arondată împreună cu colegul de partid, deputatul Ioan Bălan, vicepreședinte al PDL. Ardeleanu a declarat că a votat pentru o democrație reală. „Am votat pentru o democrație reală, pentru independența justiției și pentru statul de drept, pentru schimbarea comportamentului clasei politice, pentru locuri de muncă. Am votat cu gândul la copiii și nepoții mei, pentru ca ei să fie motivați să rămână în țară, să muncească pentru această țară. Am votat cu speranța că România va fi o țară prosperă, în care fiecare român va fi mândru că este român”, a spus Ardeleanu. La rândul său, Ioan Bălan a declarat că a votat pentru un președinte care oferă garanția unei Românii stabile. „Am votat pentru cel care ne oferă garanția unei Românii stabile, ne oferă garanția lucrului bine făcut, ne oferă garanția unui președinte în prerogative constituționale, a unui președinte care nu minte, a unui președinte care și-a făcut un țel din viață ca dreptatea, adevărul, cinstea să primeze. Am siguranța că din 16 noiembrie vom avea acel președinte de care avem nevoie și cu care în Europa să ne mândrim”, a spus Bălan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI