“Fac un apel la conștiința dumneavoastră îndemnându-vă să votați candidatul dreptei, Klaus Iohannis, garanția lucrului bine făcut”

Președintele organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a făcut joi un apel la conștiința sucevenilor îndemnându-i să voteze la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie cu cadidatul Alianței Creștin Liberale Klaus Iohannis “pentru o Românie modernă și prosperă, pentru dezvoltarea județului și păstrarea identității Bucovinei!”.
 

Ioan Bălan a declarat că această opțiune este singura care garantează prosperitatea și parcursul democratic al României. “Duminică, 2 noiembrie, are loc primul tur al votului românilor pentru viitorul Președinte al României. 2 noiembrie este o zi importantă pentru fiecare român cu drept de vot. 2 noiembrie este ziua când ne putem manifesta ca cetățeni responsabili ai acestei țări, având dreptul, dar și obligația de a ne exprima opțiunea prin votul nostru. Reprezentanții dreptei din județul Suceava, reuniți în Alianța Creștin Liberală (ACL), fac un apel la conștiința dumneavoastră îndemnându-vă să votați candidatul dreptei, Klaus Iohannis, garanția lucrului bine făcut și al parcursului democratic al României. Votați Klaus Iohannis pentru o Românie modernă și prosperă, pentru dezvoltarea județului și păstrarea identității Bucovinei!”, a fost mesajul ACL Suceava, transmis de deputatul democrat liberal Ioan Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: