Ion Lungu „vrea să beneficieze de imaginea lui Nechifor și Ponta”

Președintele Organizației Municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, ieri, că nu este surprins că Ion Lungu se declară colaborator al PSD și că acum îl susține pe Victor Ponta la Președinția României, mai ales că este cunoscut ca un „oportunist notoriu”.
 

Bălan a declarat că Ion Lungu lucrează de mult timp într-un proiect cu PSD. „A negat lucrul acesta tot timpul. Ba mai mult, a spus că nu mai face politică, ci administrație. Azi avem dovada minciunii totale a lui. Toți sucevenii au aflat acum și au confirmarea că Lungu este un oportunist notoriu” a spus Ioan Bălan. El a mai arătat că prin alipirea imaginii sale de PSD, Ion Lungu vrea de fapt să preia din imaginea liderilor PSD. „Deși pare că Ion Lungu, cocoțat pe bannere alături de Nechifor, i-ar aduce susținere lui Ponta lucrul nu e adevărat. De fapt, așa cum îl știm oportunist pe Lungu, el vrea să beneficieze de imaginea lui Nechifor și Ponta” a spus Bălan. Liderul PDL Suceava susține că Ion Lungu este un primar pentru care Suceava și sucevenii nu reprezintă decât un mijloc prin care el să-și creeze beneficii în interes personal. „Echipa alături de care, până mai ieri, lucra și prezenta proiecte sucevenilor, astăzi nu mai este bună. Amintiți-vă de susținerea pe care o afișa față de echipa dreptei și candidatul dreptei, arogându-și mereu rădăcini liberale în familie, rădăcini pe care azi le împletește foarte bine cu stânga socialistă, așa cum bine a învățat de la cel despre care spunea că e cel mai bun prim-ministru, Călin Popescu-Tăriceanu. Nici atunci nu a avut niciun regret și i-a întors spatele lui Tăriceanu când a descoperit că Traian Băsescu și Gheorghe Flutur sunt cei mai buni” a spus Ioan Bălan. Președintele PDL Suceava crede că Ion Lungu nu va mira pe nimeni dacă înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, când se prefigurează că Iohannis va fi viitorul președinte al României, se va răsuci și îl va sprijini pe acesta. „Nu ar trebui să fie mirați sucevenii când înainte de turul al doilea, când Iohannis se va prefigura ca viitorul președinte al României, Ion Lungu, colaborator al PSD și al nu mai știm cui, ar putea deveni un vajnic susținător al acestuia și va da jos bannerele cu Nechifor și Ponta pentru că nu au autorizație” a explicat Ioan Bălan. El nu are niciun regret că Ion Lungu a părăsit PDL, partid în care a intrat în 2008, după ce a părăsit PNL. „Ion Lungu este un primar colaborator al PSD, lipsit de viziune, cinic la adresa sucevenilor și fără capacitate de a dezvolta Suceava” a conchis Ioan Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: