Senatoarea Steliana Miron n-a fost prinsă în program

> „Nu suntem obișnuiți în Bucovina cu asemenea atitudini” a apreciat Sanda Maria Ardeleanu, cu privire la reacția senatoarei
 

Deputatul PDL de Suceava Sanda Maria Ardeleanu a comentat joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, atitudinea senatorului PNL Vasilica Steliana Miron care a absentat de la mitingul electoral al președintelui PNL Klaus Iohannis din Câmpulung Moldovenesc pe motiv că nu a fost lăsată de Gheorghe Flutur să ia cuvântul pe scenă. Sanda Maria Ardeleanu a arătat că această atitudine adoptată de senatorul PNL nu face bine nici Alianței Creștin Liberale, dar nici Stelianei Miron: „Nu suntem obișnuiți în Bucovina cu asemenea atitudini”. Ea a explicat că, în cazul unui miting electoral, nu pot vorbi toți cei care fac parte din staff și care sunt pe scenă și că totul ține de un anumit program. Ardeleanu a mai spus că nici nu se pune problema ca Gheorghe Flutur să-i fi interzis să vorbească, fiind vorba doar de faptul că, pentru fiecare acțiune electorală, a fost stabilit cine va susține discursuri. „Regret ieșirea domniei sale” a spus Ardeleanu. Reamintim că senatoarea PNL de Suceava Vasilica Steliana Miron a anunțat că nu mai participă la mitingul lui Klaus Iohannis de la Câmpulung Moldovenesc pentru că Gheorghe Flutur i-a interzis să ia cuvântul pe scenă. “Am cerut conducerii PNL sa mă lase să le mulțumesc celor care m-au votat și să transmit un mesaj de încurajare pentru Iohannis. Flutur a refuzat acest lucru. Nu cred că e normal ca după ce îi primim în casa noastră pe cei de la PDL, să trebuiască să ne luăm hainele și să plecam” a declarat Steliana Miron.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: