„Nu am auzit minciună mai mare”

Deputatul PDL de Suceava Sanda Maria Ardeleanu a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că după 10 ani de administrație Ion Lungu orașul este într-o situație foarte dificilă și că s-a ajuns ca apa caldă să fie considerată o minune în secolul XXI.
 

Ardeleanu a spus despre ce a afirmat Ion Lungu, cum că nu a fost sprijinit în mandatul său de parlamentarii PDL suceveni, că acesta minte. „Nu am auzit minciună mai mare” a spus deputatul PDL de Suceava, care a amintit de ceea ce i-a spus un primar de comună care a atras atenția că, la câte fonduri au fost alocate municipiului Suceava, puteau fi susținute 40 de comune. Ea a arătat că aceste afirmații ale lui Lungu au marcat-o și au lezat-o, pentru că PDL și-a susținut primarul. Dar că nu poate spune că și reciproca este valabilă, mai ales că ea, ca deputat, a ajuns să încerce să colaboreze cu primarul, fără succes, și că nu i se răspunde nici măcar la solicitări trimise în scris privind problemele sucevenilor. Ardeleanu a menționat că în ceea ce privește zona de agrement de pe Tătărași, în anul 2009, Primăria a primit de la RAAPPS o suprafață de patru hectare pentru amenajare și că aceasta a fost o decizie a administrației centrale PDL. „În administrația Sucevei nu ai cu cine vorbi, pentru că sunt luate în considerare doar prioritățile primarului și vedem că, dacă s-a ajuns ca orașul să nu aibă apă caldă, primarul nu mai știe care sunt prioritățile sucevenilor. Interesul sucevenilor nu mai e în atenția administrației locale” a spus Ardeleanu. Deputatul PDL de Suceava a mai declarat că a propus primarului mai multe proiecte, dar că niciunul dintre ele nu a fost susținut de primar. „Fac demersuri de rezolvare la toate probleme cu care sunt sesizată ca deputat. Am încercat, ca deputat, să am o relație instituțională cu primarul, dar foarte greu. Am ajuns la procedura corespondenței” a explicat deputatul sucevean. Sanda Maria Ardeleanu a mai spus că, după zece ani de administrație Ion Lungu, după ce au fost alocate fonduri serioase, orașul Suceava arată din ce în ce mai rău: „După zece ani, după fonduri serioase, de ce arată așa Suceava? De ce nu este apă caldă, de ce străzile arată așa, de ce nu ni se răspunde la nimic?”. Deputatul PDL a subliniat că nu este de acceptat ca apa caldă să fie o minune în municipiul Suceava și că vede că primarul nici nu mai știe pe cine să dea vina; că în urmă cu o săptămână era vinovată clasa politică, apoi vina aparținea PDL, ca apoi vina să fie a sucevenilor. Ea s-a întrebat de ce nu există din partea sucevenilor o atitudine fermă față de acest mod de a face administrație, de a conduce un oraș. Ardeleanu a remarcat că a început o asociație să ia atitudine, dar încă este o acțiune firavă față de ceea ce se petrece în municipiul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: