În urma primelor ninsori

Echipe de deszăpezire au intervenit cu materiale antiderapante

Mai multe echipe de deszăpezire au intervenit, vineri, cu materiale antiderapante pe drumurile din zona de munte a județului Suceava, în urma primelor ninsori din sezonul rece, circulația desfășurându-se în condiții normale, nefiind strat de zăpadă pe șosea.
 

Prefectul Florin Sinescu a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că, în urma primelor ninsori din județ, s-a intervenit cu materiale antiderapante în special în zona de munte, în Pasul Tihuța, Pasul Mestecăniș și Pasul Palma, unde a nins mai mult, iar circulația se desfășoară normal, nefiind strat de zăpadă pe șosea. El a spus că echipele de deszăpezire sunt pregătite să intervină în continuare, precizând că secțiile de drumuri naționale, dar și cele de drumuri județene au stocuri de materiale antiderapante. Astfel, Secția de Drumuri Naționale Suceava are 900 de tone de sare și 700 de tone de nisip, zece utilaje fiind pregătite să intervină, iar Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc are 682 tone de sare și 247 tone de nisip, 19 utilaje de intervenție fiind pregătite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: