Citroën C4 Cactus, lansat și la Suceava

Joi seara, Fetcom Suceava, concesionar Citroën, a fost gazda unui eveniment destinat publicului pasionat de noutățile din industria automobilistică: lansarea Citroën C4 Cactus, automobilul ce vine să se constituie într-o veritabilă alternativă la berlinele compacte.
 

Într-un cadru specific lansărilor auto – domnișoare frumoase în rol de hostess, un saxofonist ce a creat cadrul muzical potrivit, baloane colorate – amfitrionul manifestării, dl Constantin Fetcu, managerul concesionarului sucevean Citroën, a captat atenția publicului cu o prezentare succintă a noutăților aduse de proaspătul model al constructorului auto francez, ajuns acum și pe piața locală. O detaliere temeinic argumentată tehnic a prezentării Citroën C4 Cactus a făcut-o dna Mihaela Balan, care a precizat pentru asistență elementele pe care constructorul a pus accent: „un plus de design, un plus de confort și tehnologie utilă, și totul la un preț rezonabil”. Noul Citroën C4 Cactus este comercializat în România cu prețuri începând de la 10.480 euro plus TVA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: