Concursul național de poezie ”Panait Cerna”, 2014

Ajuns la ediția a XL-a, concursul își propune „să stimuleze creația literară a tuturor celor care nu au debutat editorial în condiții de deplină libertate de creație”.
 

Fiecare autor va trimite minim 5 până la 10 poezii (maxim 10 pagini), tehnoredactate la două rânduri. Plicul închis va cuprinde trei exemplare, iar ca identificare, în loc de semnătură, se va scrie un motto. Într-un alt plic vor fi introduse datele personale și de creație ale autorului (motto), inclusiv adresa, număr de telefon, e-mail. Lucrările vor fi expediate pe adresa Centrului Cultural „Jean Bart” Tulcea, str. Progresului, nr. 34, 820029, data-limită fiind 21 noiembrie 2014. Pe data de 1 decembrie a.c. se va face public rezultatul jurizării, în presă și pe site-ul Artl.ro. Se vor acorda premii valorând între 1000 și 700 lei, două mențiuni (400, respectiv 300 lei) și premii acordate de reviste (reprezentând publicarea textelor). Alte informații despre acest concurs găsiți la ClementMedia.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: