Fălticeni

A XI-a ediție a „Târgul Mărului”

La sfârșitul acestei săptămâni – sâmbătă 25 octombrie și duminică 26 octombrie –, la Fălticeni va avea loc evenimentul anual „Târgul Mărului”, ediția a XI-a.
 

Roadele anului pomicol 2014 vor fi prezentate publicului în cadrul expoziției de mere care va fi amenajată în Piața „Nada Florilor”. Pe lângă expoziția soiurilor de mere produse în bazinul pomicol Fălticeni, „Târgul Mărului” oferă celor interesați posibilitatea să achiziționeze mere direct de la producători, din standurile care vor fi amenajate pe esplanada pieței centrale. La „Târgul Mărului” vor fi prezenți producători de produse tradiționale din zona Fălticeni, membri ai Asociației „Produs în Bucovina”, producători de material săditor pomicol, legumicultori, distribuitori de utilaje agricole, cultivatori de flori etc. În cele două zile ale evenimentului, publicul va fi invitat și la spectacolele de folclor și de folk care se vor desfășura pe scena din Piața „Nada Florilor”, între orele 12 și 20. Pe lista artiștilor invitați regăsim: Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” , Fanfara de la Preutești, Ansamblul „Dumbrava Minunată” și soliștii Eusebiu Gafița, Valentin Bertea, Grupul folcloric „Străjerii” și Călin Brăteanu, Larisa Nunvailer, Patricia Aniculăesei, Iulian Agniniței, Iosefina Telescu, Andrei Mihailov, Roxana Gabriela Maxim, Ansamblul „Stejărelul”, Grupul Folcloric „Balada”, Grupul Folcloric „Doina Rarăului” și soliștii Laura Erhan și Geta Zbranca; Lenuța Rusu, Grupul „Vatra” din Botoșani, Ansamblul „Florile Bucovinei”, Tudor Ungureanu și Grupul „Ștefan Vodă” de la Căpriana, Republica Moldova. După ora 16, vor urca pe scenă laureații și invitații Festivalului Național Concurs de Muzică Folk pentru Tineret „Nada Florilor”, ediția a II-a. „Târgul Mărului”, ediția a XI-a, este organizat de Primăria Fălticeni, Consiliul Județean Suceava, Asociația Pomicultorilor din Fălticeni, Asociația „Produs în Bucovina”, Direcția pentru Agricultură Suceava, APIA Suceava, Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: