Muzică folk la Fălticeni

A doua ediție a Festivalului „Nada Florilor”

În perioada 25-26 octombrie 2014, Asociația „Pathos Cultural”, în parteneriat cu Primăria Fălticeni și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Suceava, organizează a doua ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Folk pentru Tineret „Nada Florilor”.
 

Concursul este deschis oricărui interpret sau grup folk de maxim patru persoane; vârsta concurenților trebuie să se încadreze în intervalul 14 ani neîmpliniți – 35 de ani împliniți, până la data de 26 octombrie 2014 inclusiv. Președintele juriului va fi cunoscutul interpret de muzică folk Doru Stănculescu. Evenimentul se va desfășura în două locații din Fălticeni: Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” și Piața „Nada Florilor”. Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” va găzdui: secțiunea interpretare – vineri, 24 octombrie, de la ora 18; secțiunea compoziție – sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 12. Recitalurile și gala laureaților vor avea loc în Piața „Nada Florilor”, cu ocazia evenimentului anual „Târgul Mărului”. Sâmbătă, 25 octombrie, vor avea loc: de la ora 16.30 – recitaluri Eugen Avram, Titus Constantin, Cătălin Ungureanu; de la ora 18 – recital Doru Stănculescu; de la ora 19 – concert extraordinar 40 de ani de activitate Nicu Alifantis. Duminică, 26 octombrie, de la ora 16, este programată gala laureaților; ora 17.30 – recital „Descântec” (câștigătorii ediției 2013); ora 18 – recital Emeric Set (Nicu Barna, Emeric Imre, Jimi El Laco, Gabriel Ghiță); ora 19 – concert extraordinar Mihai Mărgineanu Band. Accesul publicului la concursul festivalului și la recitalurile din Piața „Nada Florilor” este gratuit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: