Un nou parc de joacă modern a fost dat în folosință la Fălticeni

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal „Voinicelul” din Municipiul Fălticeni au avut ieri bucuria de a participa la inaugurarea noului parc de joacă amenajat în curtea instituției de învățământ.
 

La inaugurare au fost prezenți primarul Cătălin Coman, consilierul local Laurențiu Tomescu, Paul Buhlea, membru al Consiliului de Administrație al grădiniței, directorii centrelor bugetare pentru învățământ preșcolar, educatoarele pensionare care și-au adus contribuția la prestigiul de care se bucură în urbea de pe Șomuz această unitate de învățământ, părinți și bunici ai preșcolarilor. „Este o realizare mare, se împlinește un mare vis pe care l-am avut de mulți ani, acela de a avea în curtea grădiniței un parc de joacă modern, care corespunde standardelor în vigoare și care nu prezintă niciun pericol pentru copii. Ideea realizării acestui parc aparține primarului Cătălin Coman, iar investiția a fost finanțată din bugetul CL. În numele beneficiarilor direcți, copiii, și al beneficiarilor indirecți, părinții, bunicii și chiar noi, cadrele didactice, mulțumesc Primăriei și Consiliului Local și sperăm într-o colaborare bună în continuare, pentru a derula cât mai multe investiții atât în unitatea noastră, cât și în celelalte unități de învățământ preșcolar” a spus prof. Tatiana Pădureț, coordonator Grădinița cu Program Normal „Voinicelul”. Preoții Teodor Brădățan și Dănuț Maftei au oficiat slujba de sfințire a noului loc de joacă și au stropit cu apă sfințită preșcolarii, pentru ca aceștia să fie păziți de cele rele, să fie sănătoși, rugându-se la Dumnezeu ca „să le dea minte multă celor mici”. „Mă bucur că fetița mea care învață la această grădiniță își poate completa copilăria prin joc și voie bună. Mulțumim bunului Dumnezeu că în această zi de toamnă am sfințit acest loc de joacă, domnului primar, doamnelor educatoare, dragilor părinți și iubiților copii care vin cu bucurie la această grădiniță și să ne ajute Dumnezeu să continuăm viața prin cei mici” a spus pr. Teodor Brădățan. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Cătălin Coman, prof. Tatiana Pădureț și prof. Greta-Magda Zetu, directoarea Centrului bugetar pentru grădinițele cu program normal, momentul festiv fiind marcat și cu un mic joc de artificii. „Când ai un lucru nou ți se spune să îl porți cu plăcere. Eu vă spun să vă jucați cu plăcere, să creșteți frumoși și sănătoși, să vă ascultați părinții, bunicii și pe doamnele educatoare, să folosiți cu plăcere aceste obiecte de joacă și să le păstrați” a fost mesajul primarului Cătălin Coman către preșcolari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: