Alte două cărți semnate de criticul literar Mircea A. Diaconu

Semnătura criticului literar Mircea A. Diaconu se află pe încă două volume, apărute zilele trecute la București și Cluj-Napoca.
 

Este vorba despre „Înainte și după dezmembrarea lui Orfeu. Fragmente despre poezia românească de azi” (Ed. Tracus Arte, București) și despre „Firul Ariadnei (Zece cărți de proză și nu numai)” (Ed. Eikon, Cluj-Napoca). Aceste noi cărți se alătură celor 15 volume de critică și istorie literară pe care le-a publicat începând din 1997, celor aproape 10 ediții îngrijite (printre care Constantin Ciopraga, Mihail Iordache, Mircea Streinul, Iulian Vesper, Traian Chelariu), numeroaselor cursuri semnate de criticul literar și universitarul (prorector al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava) Mircea A. Diaconu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI