Pentru paza bannerelor

Alianța Creștin-Liberală caută voluntari

S-a comunicat deja opiniei publice faptul că în municipiul Fălticeni, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, persoane deocamdată necunoscute au furat toate bannerele candidatului PNL-PDL la Președinția României.
 

Având în vedere că distrugerea și furtul bannerelor „opoziției” s-au petrecut, fără descoperirea vinovaților, și în 2012, Alianța Creștin-Liberală anunță pe această cale că a hotărât să caute voluntari, membri sau simpatizanți ai alianței, care să păzească bannerele pe care le va instala din nou în Fălticeni. Voluntarii sunt rugați să-și anunțe disponibilitatea prin coordonatele personale, obligatoriu numărul de telefon, la acl.falticeni@gmail.com, după care vor fi contactați și vor primi precizările necesare. În principal este vorba de supravegherea locurilor de amplasare a bannerelor în perioada 10 octombrie – 1 noiembrie, între orele 22 și 6, și de efectuarea de ronduri auto pe teritoriul municipiului. Voluntarii vor primi combustibil, cameră foto și telefon mobil. „Este regretabil că în România anului 2014, membră a Uniunii Europene, se petrec lucruri caracteristice României anilor ’90 ai secolului trecut. La limită ai putea să crezi că te afli în Vestul Sălbatic al Americii de Nord de acum peste două sute de ani. Atunci ca și acum, dacă vezi că așezarea ta pare că nu are șerif, organizezi o poteră ca să-i prinzi pe hoții de cai. De cai de rasă în cazul nostru”, se precizează în comunicatul de presă remis redacției.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: