Cupa Fălticeni la bodybuilding

Mâine, de la ora 13, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură Fălticeni) va avea loc ediția I a Cupei Fălticeni la bodybuilding.
 

După cum ne-a declarat coordonatorul evenimentului, Cătălin Lemne, este vorba despre o competiție zonală la care participă sportivi din județele Suceava și Neamț. În cadrul aceluiași eveniment este programat și concursul de împins la piept cu haltera din poziția culcat pe un plan orizontal. Înscrierea concurenților și cântarul se desfășoară între orele 9-10.30. Organizatorul oficial al concursului este Clubul Sportiv SteelMan, cu sprijinul Primăriei municipiului Fălticeni. Regulamentul competiției este disponibil pe pagina de facebook a Clubului Sportiv SteelMan (facebook.com/cs.steelman). Concursul se desfășoară pe categoriile: Men‘s Physiquesistem Open, Bodybuilding 75 kg, Bodybuilding 85 kg, OPEN Bodybuilding (75 kg + 85 kg).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI